Om oss

En glad kille som nyss tagit körkort

Snabb, smidig och enkel väg till körkortet!

City Trafikskola Angered är en professionell och omtänksam trafikskola som har funnits sedan 1986, vi bryr oss om våra elever på riktigt.

Vi är stolta över att ha bland de bästa betygen i Göteborg! En viktig målsättning är att du som körkortselev ska få maximalt värde för dina pengar. Det uppnår vi genom att anpassa din körkortsutbildning efter dina personliga förutsättningar. Oavsett om du aldrig har suttit bakom ratten tidigare eller har övningskört i flera år anpassar vi utbildningen efter dina nuvarande kunskaper. Naturligtvis ska det också vara roligt att ta körkort. Inte bara för sakens skull, utan för att vi tror på att glädje i körkortsutbildningen främjar lärandet.

Det är ingen hemlighet att om man tycker en utbildning är rolig, så lär man sig både bättre och snabbare.

City Trafikskola Angered är en modern trafikskola med fräscha och välutrustade lokaler. Våra bilar är välutrustade och smidiga att hantera. Vi använder oss utav den senaste tekniken inom trafikutbildning och går årligen på olika utbildningar för att ligga i framkant. Vi har alltid Göteborgs bästa priser på våra utbildningar. Oavsett vilken körkortsutbildning du väljer kan du lita på att vi på City Trafikskola Angered erbjuder dig ett av de bästa priserna i Göteborg, om inte det bästa!

Referenser

Vad våra kunder säger om oss

Våra medarbetare

Blnd

Pratar svenska, engelska och kurdiska

Hosheir

Pratar svenska, arabiska och kurdiska

Åsa

Pratar svenska och engelska

Bayar

Pratar svenska, engelska, kurdiska och turkiska

Ahmed

Pratar svenska, arabiska och engelska